برای خوزستان گردی اونقدر آپشن دارین که به جرات می تونم بگم یک ماه هم تو این استان باشین بازم دلتون میخواد بمونین. کلی فرصت طبیعت گردی، قدم زدن تو تاریخ و کشف آدمای عمیق تو این سرزمین یه خاطره براتون میسازه که طعمش همیشه توی ذهنتون میمونه. بخش غذاهای خوراکی هر شهر هم میتونه یه تجربه جدید و به یادموندنی باشه. حالا اگه رفتین شهر عینک ری بن و شهر برزیلته! و سوال براتون پیش اومد آبادان چی بخوریم این مقاله رو بخونین
کباب خلیجی آبادان
قلیه ماهی
تقریبا تموم شهرهای جنوبی قلیه ماهی رو دارن و همشون هم با یه کم تفاوت تو طعمها، خوش مزه هستند، اصلا این پیشنهاد من رو داشته باشین، بوشهر، هرمزگان، خوزستان یا هر جایی که قلیه ماهیی رو به شکل سنتی تو غذاهاشون داشتن رفتین، قلیه ماهی و قلیه میگو رو انتخاب کنین.
فلافل
شاید اگه اسم فلافل بیاد یاد اهواز و بازار لشگرآباد معروفش بیفتین ولی تو آبادان هم می تونین فلافل های خوشمزه بخورین
سمبوسه
سمبوسه هم جز غذاهای پرطفدار تو آبادانه. اصل این غذا از هند اومده ولی تو خیلی از شهرهای جنوبی مصرف میشه
کبه
عرب های آبادان یه غذای خیلی خوشمزه دارن که بهش میگن کبه و با برنج و سیب زمینی و گوشت طبخ یشه
امگشت
امگشت هم از غذاهای عربی آبادان محسوب میشه که با برنج و ماهی نمک سود درستش می کنن.
پاکوره
پاکوره هم در واقع یه غذای هندی هست. پاکوره رو هم با سیب زمینی و پیاز و جعفری و ادویه می پزن.
ماهی صبور
ماهی صبور یه ماهی چربه که کلی هم تیغ داره. برای همن تو تنور و فر میپزنش و تو شکمش رو پر تمر هندی و فلفل قرمز و ادویه می کنن. اگر طرفدار غذاهایی باشین که با ماهی پخته میشن ماهی صبور رو هم دوست خواهین داشت.
رنگینک
رنگینگ یکی از شیرینی های ابادانی هست و با رطب یا خرما و آرد درست میشه.
درباره این سایت